Datanörd, oh noo.


 

 


Ett litet kollage som är donat, gör det liksom lite mer hemtrevligt!:)


 

Datanörd, nee verkligen inte, men ibland önskar man ju att man kunde vara lite mer teknisk vad det gäller nerladdning av program och installeringar och sånt. Inte så lätt alltid ska jag be att få tala om. Men idag, idag lyckades jag. Installerade Sony Ericsson PC Suite 4,0. Det ni, Haha.

Som sagt, nu äntligen kan jag föra över mina bilder till datorn, JippiJ

 

Vaknade tidigt idag, eller rättare sagt, jag sover ju nästan inget om nätterna nu, hostan och förkylningen är inte precis snäll mot mig. Örat är det bättre med, smärtan kommer och går kan man säga. Men kuren har hon inte riktigt börjat verka ordentligt. På tal om det, det är ju faktiskt dags att ta dom små tabletterna…

O tror det är time att se färdigt filmen med, just nu rullar den svenska thrillen STORM.

 

Ha en trevlig helg.

 

/madollan


Det var en dag i maj för några år sedan, rättaresagt den 15 maj 2005


Älskar denna bilden, den säger så mycket, den talar om så mycket känslor... Visst känner man gunget, visst får man en underbar känsla. Känsla av att befinna sig mitt i havet av fans...




 Nice ljus.




Jocke Berg X3






Kalmar Sundsparken den 15 maj 2005, solen sken och vi va ett härligt gäng som satt i gräset och väntatde på insläppet. Det kom, vi sprang in, köpte tischor och sen placerade vi oss längst fram. Det var en härlig konsert med Anna Ternheim som förband. Halvtamt tyckte jag då, men nu älskar jag henne. Kan det ha något att göra med sommaren 06 kanske?:)

Ni minns väl kvällen mina vänner?:)

/madollan

MakeUpStore


Köpte lite smink på MakeUpStore innan jag åkte. Fiint smink som fixar LOOKEN:)


Foundation 245:-

Concealer 255:-

Puder 249:-

Rouge 155:-

Cyber Shadow 130:-

Ögonpenna 130:-


Pensel 115:-


Fett nöjd, oh yes!

/Madollan




Öroninflamation...

Inte ovanligt att jag får lock för öronen här uppe, men att det inte släpper och utvecklas till oerhörd smärta är mindre vanligt. Fick åka ner till herr doktor igår, han konstaterade att det var öroninflamation. Jippi,NOT! Fick iaf Kåvepenin för fem dagar, snabb kur som jag verkligen hoppas hjälper. Vick,panodil o nässpary går rätt hett det med.

Åt frukost o kollade på "ALVIN  och Gänget" i sängen i morse,mysigt.

/MADOLLAN
 
PS. Grattis MAMMA till bil nr 100! Kul för dig och skönt för oss andra i familjen, inga mer omvägar hem nu va:)

Pulka lift VM!

Hemlig aktivitet stod på kvällens schema...
Leka är alltid roligt, o man ska va seriös.
PULKA VM va grenen för kvällen.
Började stark o fick en tid på 12.02 tor jag, vilket resulterade i vidareavancemang, de åtta bästa. Sedan vatt det två mot två o det blev betydligt mer  spännande.
Vann och gick vidare, sen vatt det taight och jag blev slagen på mållinjen, tusan tänkte jag, men jag hade ju som jag brukar säga "gett mig hän övningen", offrat både min fot och läpp och som sämst kunde jag ju faktiskt komma fyra, men icke, ägde sista racet och slutade tre. Får väl va nöjd, man kan ju inte alltid va bäst. HA HA!

Bilder kommer så fort som möjligt, lite tekniska problem bara som det så fint heter, tss.

/madollan


"Hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer"

Hicka betecknar oönskade, upprepade medfödda reflexsammandragningar i mellangärdet. Den plötsliga   luftströmmen ner i lugorna får stämbanden att slå ihop varvid det hickande ljudet uppstår.

Man vet inte säkert varför hicka uppstår, men vissa aktiviteter såsom att äta hastigt, skratta, dricka kall dryck tillsammans med varm mat, äta mycket varm eller starkt kryddad mat eller hosta kan orsaka hicka.

Världens längsta hickanfall:
Charles Osborne (1894-1991) från Iowa USA, började hicka 1922 när han försökte väga en gris innan den skulle slaktas. Han lyckades inte hitta något botmedel mot hickan, som fortsatte till februari 1990, sammanlagt 68 år.

Mitt längsta hickanfall:
Jag hickade ÅTTA av elva månader av lumpen, GALET!

Godkväll,
/ Madollan



( Fakta ur Wikipedia)


Two days free.



Fredag, o nu har man varit ledig i två dagar.
Gårdagen spenderades först i Tandådalen,sen hem o chilla lite o sen till Vallen o ta några åk. Afterski och sedan en runda ner till byn. Sen ja då vatt det FEST. Hemma hos oss för första gången. Riktigt riktigt trevligt och kul. Roligt att vi fick med oss boysen. Så kan det gå när man festar med oss:) Alcazar uppträdde och Sanna stod som vanligt lämgst fram och fick sjunga i Tess mick. Nöjd,oh yes. Avhopp vid "snödrivan" och blöta vatt vi naturligtvis. Men Säffles våfflor gjorde susen:)

Idag, kom stugservice killen och väckte oss, han skulle fixa vårt lås som igårkväll total strejkade. Vi kom inte in och som tur va har man fina vänner som hjälper en och Alex, tack för att du gjorde så vi hade någon stans att sova inatt. "I owe you big time", haha!
Vid tolvtiden tog vi tag i oss och begav oss mot backen, två åk o sen blev det ett mysigt och behövligt besök på Våfflan. Fjällvåffla för mig med cream fräääs och hjortronsylt,fiint.
Sen va vi lite mer laddade och började Jibba i PP( Pink Park). Vi hoppade och boxade, rikigt rikigt roligt.

Thaigryta och en helt total lugn kväll va verkligen behövligt.

Mitt lilla hjärta ringde precis, hel förstörd. Hon grät. LIK förlorade med 5-6 på straffar. Hela världen är förstår. O jag som hade LIK-trorsorna på mig o allt. Inte tusan hjälpte det. Men lilla vännen, försök inte ta det så hårt, men dock vet jag att detta kommer sitta i ett bra tag. Men vi ska nog kunna göra något åt det på söndag när du kommer hem till mig igen!

Jobb imon, o sen 303 middag/fest, ska bli kul!

/madolllan


Soulmates nerver dies.


Nu sitter vi och pöser i soffan, efter en mega Tacomiddag i 48:an:)
Bettan och Tobbe har bjudit på "shake that ass dance", film kommer senare när jag förstått mig på hur man gör när man laddar upp videoklipp.
Bugg på Högis ikväll,LarzKristers spelar,vinnarna från dansbandskampen så lä ju bli en del folk, men här sitter vi och funderar på ifall vi orkar ta tag i oss själva. Kanske kanske inte.
Nu hörs ölburksöppningar så kanske dax att lägga i en växel... jag tror jag börjar lite lätt med ettans, haha.

/madollan

one week in kylan!

En vecka har gått, o det snabbt vill jag lova. Jobbat och faktiskt hunnit varit ledig i två dagar, fiint. Va hon kära Challe i Tandis och hälsade på. Spanade in hennes lya,åkte några första åk och chillade på afterskin, rikigt mysigt och de få isiga åken gick bättre än förväntat, tss. Ledig dag två tillbringades på SATS, och sen lagade jag mat till min kära lilla sjuka Leine. Promenad och fika på bagarn hanns åxå med:)

Begav mig ut på upptäckts färd idag påväg till jobbet. Lämnade bilen hemma och hittade "DÖDARBACKEN", och det vill jag lova att namnet stämmer precis in. Trillade naturligtvis, men sen gick det bra. Tog tjugo minuter precis som beräknat typ.
Lein och jag tog en runda till byn för att hämta ut hennes nya mobil,måttligt nöjd, ha ha.
Fiskgratängen satt som en smätt därefter!

Nu sitter jag i min lilla stuga, helt själv, tänt ljus och lyssnar på Anna, otroligt mysigt.
Jag trivs såå, livet är allt bra underbart.


/madollan


Sluta googla...

Dagens fakta: Två googelsökningar = lika mycket elförbrukning som att koka en stor "vattenkokakanna"!
Tänk på det;
Sluta Googla, - tänk på barnen i Afrika!

Back in the Sälen!

Jaha då va man här igen... å ja det känns jättebra!
Efter nio timmar i bil va pappa o jag framme, o denna gång sov jag inte 98% av resan, utan kanske tvärtom:)
Gps:en lurade oss på lite kringelvägar  och det blev många "observera", hehe.

Började jobba lite igår, soft början, vi stängde och körde lite lätt utbildning. O idag blåste det nästan storm så hamnade på Sydpolen hela dagen, soft det med.
Igår va det söndag, söndag = personalfest. Invigde HC för säsongen o det va fettkul!!

Bor på "Gubbis", en bit ifrån, men lägenheten är rikigt färsch o mysig. Kommer bli en del nätter på nya hos mina girls. O hönni, tack för att ni är underbara o välkomnar mig såå bra.

Fikat på Skilogde, såå mysigt. Får vi göra igen Ricki!

Bilduppdatering kommer snart!

Love Madollan

Here I come...

Here I come, på lördag åker jag!!:)
Leine&Kalmar åå vad kärlek det kommer bli<3

/madollan


Ett ord, ha ha



Vatt på Mollys ikväll o haft "hej då middag" för Maja! Hon sticker ju till Oslo på torsdag och gör den staden osäker:P
Åå vad jag kommer sakna henne...
Hade donat ett fotoalbum till henne, rikigt fint är min egna mening:)
O hon förstår mig, Ett ord, TOP NOTCH!
Love till mitt Ljus!



 

/madollan

Du och jag??


Du och jag igen? Vad säger du, eller det vet jag ju redan:P
HJÄLP!

/madollan

Huvudbry huvudbry.

Huvudbry huvudbry.


Usch, eller shit kanske är ett bättre uttryck. Nu funderas det, och inte lite vill jag lova. Det är ju faktiskt ett faktum att jag snart inte längre har nått jobb kvar här i lilla Kalmar. O vad ska då hända med mig? Det har liksom inte varit "läge" att tänka på det. Eller jo det är klart att det funderats på en hel del innan, men ha ju varit så mycket annat så det har liksom kommit lite i andra hand. Men nu, nu sätts funderingarna igång. Har ju egentligen en lösning i mina händer, med lite doning så är allt klart. Men frågan är bara hur allt ska lösa sig? Hur liksom? O blir det bra? Palla?

O ingen hjälp fick man av den lilla Leine, Hennes åsikt visste man ju redan. Blev mest en massa fniss, och att du läste att jag satt och log kanske egentligen inte var så svårt, hehe.


Men som sagt, nu ska det tänkas efter, både åt det ena och det andra hållet, framåt och bakåt och åt alla håll...


/madollan


Skridskoåkning på "lillviken", o sen kom plötsligt snön!









Å vilken härlig åkning, lite ostabilt från början, det var trots allt några år sen jag stod på skrillorna men en del skills satt i. Jag gav mig dock inte på allt för svåra övningar, men lite priuetter fick det bli.
Hockey spelades det med grabbarna.
Från blankis till ett tjockt lager snö på bara några minuter när himlen bestämde sig för att förgylla dagen med ett snönedfall:)

Så ta o leta reda på era gamla skridsko o bege er ut för en åktur, det är fantastiskt. Ta det dock lugnt. Och tveka inte på att ringa mig om ni vill ha sällskap:)

/madollan

RSS 2.0