Lets make some profilpics:P


Mee


Terror


Jajj


Bett


EN DAG VÄRD GULD!

Tack fina vänner för dagens åkning och fiin lunch på Experium.
<3

/madollan


Gratis tacobuffe & kaffe med kexchoklad, fiint!!!:)

Fjällkyrkan bjöd in till träff i Lindvallen, preventivmedelsinfo och gratis tacos!
Ingen tvekan om att man tackade ja, och det va inte bara jag som va sugen på tacos.
70 stycken utsvultna eller rättaresagt "säsongare med dålig lön" kastade sig fram när det var "varsågoda", haha!
Det satt rikigt fiint och checka etui fick vi med, hehe!
Avslutade med kaffe och kexchoklad innan vi rullade hemåt:)


/madollan


Pics from the day!


Joeyboy!


"PinkPark"


Mee!

Boxade lite och sedan begav vi oss till Experium för att testa på badet, och bastuvärlden. Utomhusbadet + bastun va ju helt klart bäst. Men att bada i isvak är inte rikigt min grej..:)

/madollan


Ledig dag med Joey.

Ja äntligen har vi fått en ledig dag tillsammans!!!
Det va läänge sen.
Sovit lite länge o ätit mysfrukost:)
Jag är ombytt o i princip färdig för backen men lilla J är inte allt för snabb så här på morgonen.
Funderar på ifall jag ska ta o börja pimpa min hjälm lite undertiden. Fick ett schysst Sweetmärke av Terror som jag börjat med, niice. Hittade nitarna till brädan imorse åxå:)

Ska det bli rött/svart, rött/vitt, turkost/vitt, turkost/svart, beige/brunt, beige/svart eller kanske helt enekelt svart/svart??
Hehe, vilka problem!

Kommit nysnö så nu ska vi sätta lite fart!

/madollan


Nu är det spikat!

Tjohoo!

Jo ja nu är det spikat och fixat att jag kommer kunna åka med på SPA-helgen med girlsen i februari!
Så sjukt fiint ska det bli!
Carina chef fixade ledigt utan problem, härligt!
Planerar att åka tåget till Götet på torsdagen och sova över hos Pezze och Johan en natt, försöker få tag i henne, men helt bra på att svara i telefon är hon inte, hehe.
Tänkte iallafall fixa tåg/buss biljetter idag så att det är kirrat o klaart!
Ska bli rikigt superdundernice asså. Inte varje dag alla tjejerna är på samma ställe så det blir fett!

/madollan



Någon frorm av rastlöshet...

Om jag hade fått önska så hade jag fått mitt säsongsvinterdrömjobb till denna säsongen, men så vatt ju icke fallet. Svart käpp kan man säga!
Fick ialllafall ett jobb o självklart är jag glad för det, men jag är inte den personen som tycker det är kul att sitta på en stol hela sitt arbetspass och inte göra någontingen. Och då menar jag verkligen INGENTINGEN!
Igår blev det 5 avsnitt av "I en annan del av köping" och lite till. Assoft kan tyckas men nää, inte för mig. Jag blir frustrerar och sjukt sjukt rastlös.
Min kära lilla mamma ha varit söt och varit och köpt mig en duk som jag nu håller på att sy.. korsstygn. Kul? Ja, det kanske låter konstigt men på något sätt får det mig att slappna av och tiden går faktiskt ganska fort när man ska räkna ut rätt ruta osv.

Magen min har hållt på att krångla ett bra tag nu åxå, hade ju magkatarr en vecka o helt bra är det fortfarande inte.. kanske har mjölkmage eller något???S(
Får känna efter ett par dagar till annars får det bli ett besök hos farbror doktor igen.

Ska iallfall jobba på Stadium Lindvallen imorgon efter jobbet. Det ska faktiskt bli riktigt roligt! Där vet jag att det alltid finns saker att göra nämligen:):P
Sen blir det "infomiddag" med tjejerna på Majkens, tror jag ska slå på stort:) En efterlängtat lön trillar ju in på kontot imorgon, inte för att siffran är så hög men iallafall.!

/madollan <3


Hetts på HCpoäng!!





HC är något som alla vet vad det är som någon gång varit i Sälen.
Men för er som inte varit här så är det Säles största uteklubb och besöks av säsongs(svin)arbetarna mellan tre till fyra gånger i veckan!!
För ett nett pris på 1200 så köper man sig det HELIGA HC-kortet vilket man blir belönad med poäng varje gång man besöker stället. Om jag inte har helt fel tror jag det är 40 p innan klockan tio och 20 p efter elva och sen ibland blir man utan och då blir man inte glad...:P

Som en liten () kan jag tala om att jag själv varit med om denna hetts men att jag egentligen aldrig rikigt brytt mig på riktigt. Eh jaa, det är faktiskt sant.

Varje månad blir den med mest poäng belönad med ett pris. Denna gång utsågs 6 personer och inte alls förvånande var att TerrorTherorese låg i topp. Vilket hon gjorde hela förra säsongen med!!!
Priset delades ut av Arvingarna och det vatt Champange och en trerättersmiddag för två, inte helt fel.

Att jag i år ligger långt efter dom andra girlsen bryr jag mig faktiskt inte alls om. Det är tredje säsongen och tycker det är mer värt att ha riktigt kul när du väl går ut än att det är samma visa varje gång. Jag klandrar inte alls dom andra utan jag förstår helt. Dessutom har jag mitt älskade hjärta men alla behöver väl kanske lite love somtime...:)

//madollan <3



RSS 2.0