Itunes.



ITUNES kan få mig att koka. Sitter man i lugn o ro o ska "bara" föra över lite go musik så man slipper trycka på next 50 gånger innan det kommer en bra låt som man kan acceptera att lyssna på, men vad händer, jo ena gången försvinner allt på hela ipoden, andra så putsväck med alla bilderna, o efter mycket letande och donande har inte en enda låt hamnat där den skulle, dvs in i den lilla röda söta saken som inte alls borde bråka med mig. Men den har tydligen inte en snäll dag idag... idag heller vill säga. VAD ska jag göra, HUR ska jag göra.
He he, efter en del försök, så har jag faktiskt lyckats, vet inte varför och vad jag gjorde annorlunda från alla andra gånger, men nu är låtarna på plats, i spellistan STEK, grymt!!!
Kan inte sluta le, vad gjorde jag? Itunes kanske inte är så dumt trots allt, fast, jo, efter alla dessa stunder då jag kokat så vore allt så mycket lättare med en vanlig mapp där man drar över de låtar man vill ha, precis som man gör med pappas MP3spelare, kanske ska lägga till att jag fått visa X antal gånger för honom hur de går till på det viset, men ja, det kanske bara var jag som va tvungen att lugna ner mig o tänka lite logiskt så donade det sig själv ju.... !



/madollan


Mamma Mia.



Julie Walters
är min nya idol typ. Länge sen jag såg en film som jag nästan bara satt o log åt hela tiden. O särskillt åt Julie då vill säga. Så grym gril asså! Hon rockar fett när dom dansar och hon är en ensamvarg som lever på sitt sätt;)
Sån vill jag med bli. Att hon raggar upp Herr Skarsgård gör ju saken inte värre, ha ha. Nä men en rikigt mysig och härlig film på alla sätt. Mor o far var med nöjda, (jag som bjöd dom kanske skall tilläggas:)
O tänkt om man hade en sån där Ö, en alldeless egen. Huset och alla dess vrår får mig nästan att rysa. Inreda och göra det till sitt vore ju en dröm. O det turkosa vattnet sen då, såå underbart, o stranden o allt annat med... Vägen upp till kyrkan, belysningen och hela stämmningen fick mig att njuta. Så vill jag med ha det. Bara se till o fixa, Jajamän:)!




/madollan

ledig torsdag.



Grillning på Öland igår, vi trotsade vädret och körde på grillning i ösregnet, jag hamande dock inne o donade med potatissallad och lite annat fiint. Rikigt gott vatt allt. Drog mig hemåt runt tio för att plocka upp Sofia med dansvänner för att spana in modevisningen på Byttan. Det var väl kul, men jag blev inte direkt inspirerad till några nya inköp. Killarna hade dock schyssta tischor och skor. Blev inget klubbande för mig, körde hemåt och började mina tankar på designen till tävlingen på jobbet. Ser det framför mig men på något sätt är det svårt att förverkliga. Borde därför förbättre på mina kunskaper inom Photoshop och Illustrator, en gång kunde man ju trots allt det där. Fått ihop ett schysst förslag iaf, men ska jobba vidare. Leine min vän, du skulle ju joina på msn ikväll, men icke, du är väl ute o slåt ihjäl dig på skateboarden, inte bra lilla du. Fast kanske bra att du är ute o ränsar dina tankar lite, fattade typ hälften av vad du sa förrut när du ringde, du va upp i 100 var per millisekund och du har befunnit dig alldeless för länge i Dalarna för nu är det Dalmål så det bara sjunger om det:) O söt som jag är försöker jag lyssna, men när man frågar för tredje gången vad du säger så brukar det bli ett fiint "mmm" / "jaa", du vet vad jag menar;) Men lika glad är du för det för du fortsätter prata tills samma sak händer igen. Så söt du är! O vad ska jag säga, jo det finns väl egentligen bara ett svar, o det är att livet inte är så jävla lätt alltid, men att man få försöka ta det med en klackspark o så löser sig det på ett eller annat sätt. Eller???! 
Lätt huvudbry kan man väl säga att man har just nu, hur tusan ska det sluta. Med både det ena och det andra. Hjälp mig?


 - Syntax - Pride, Som sagt var, sitter o tänker på en massa o självklart kom denna låten på tankarna, vill jag tillbaka till dom minnerna, ja, men frågan är på riktigt??


/madollan,
ps, har ni tänkt på hur evig en linje kan vara egentlige?


En lotta & en Bamsen

En FridaLotta och en bamsen va i Sälen i helgen.
Visst är likheten slåeeende? Ja jag menar det:)





/madollan


Trevlig scharfs!!!!!!!

Norratång var stoppet idag, o trots att resultatet inte blev det vi velat så bjöds det ändå på ett par bra "Jag är verligen blåst" skämt på resan, eller skämt o skämt - serisöa ifrågasättande kanske mer är korrekt:)
 
E - "Asså frida vad ska du göra i Sälen, åka skidor eller?" 
Ja jo vad ska man svara på en sån helt seriös fråga, o jag menar att den va seriös.
Jo men det är ju augusti, men bara för att man brukar åka skidor där o att det bör finnas snö där då, så är ju faktiskt fallet inte sånnt. :)

E - Ja men asså tränade ni kondition när ni åkte konståkning med?
S&F - Jaa
E- Ja men hur då, ni sprang asså på isen då eller?

Det är ju bra att någon kan bjuda på sig själv och det är ju bra att du har vänner som kan lära dig lite mer för varje dag. Men vad vet vi, det kanske inte är helt lätt att kassas EcceDecce?!:) Undra vad anledningen är till det, du vet väl att man förlorar X-antal hjärnceller varje gång man super;)
Men det kanske var ny fakta det med??

Tips från Admin, å på tal om Admin, det blev ett sjukt rolig skämt av det hela, o hur tusan skulle jag kunna veta vem det var? Jag kan tala om för alla er som tvivlar på mig ibland att jag har säkra källor på att det var fler som missförstod det där med Admin.
Sjuukt kul!

Till tipset, Se YRROL, sjukt rolig film. Men du måste va i rätt stämmning och sätt på filmen med öppna armar för då lovar jag dig att du kommer skratta aset.
"Trevlig scharfs!!!!!!!"



nehe mina vänner, dax att dra sig tillbaka.
ha en trevlig helg.

/madollan



My Star!

Kajsa heter hon, min Super star! Hon fyller år idag, 21, grattis på dig vännen. Brumm brumm!


En bild från rugbytiden 05, därav den extrema frisyren;)




- Oasis - Falling Down


/madollan

Allt kan hända...

Efter fyra års träning står hon där o ska ta sig till final, eller hon är inte alls där för hon är utanför poolområdet o försöker få ihop sin baddräkt. Blixtlåset ha gått sönder, fyra man står o hjälper henne i förtvivlan om att hinna ut till banan innan starten går. hon hinner, men hon kan knappt böja sig ner och inta riktig startpossition pga risken av att dräkten ska spricka igen. Hon är stressad och trött. Hon kommer sexa, och är därmed utslagen, ingen final.
Hur kul är det? Det är ju något som bara inte får hända. Det är OS vi pratar om, men precis, i Olympiska spel kan allt hända, allt och lite till. Tänkt tex om jag skulle springa final på 100 meter häck, det finns ju bara inte. Fast det vore fan coolt. Tänker på när jag blev inringd av kalmar friidrottsförening och fick följ med till DM i Växjö och springa 60 meter häck, mitt livs första häcklopp och jag kom tvåa. Mot tjejer som tävlat o tränat i flera år. Härlig känsla vill jag lova. För när jag först värmde upp visste jag inte ens vilket ben jag skulle springa över häcken med först... :)


nu ska jag ladda med spaghetti och köttfärssås och köra some house, sen ska vi fan vinna idag, det finns inget annat.
O liza, vi får hoppas vår laguppställning håller, en chansning helt enkelt.

/madollan

OS




Ryssland höjer prissumman på den som tar ett OS-guld till knappt en miljon kronor. Kina håller på att inte skicka iväg sitt typ största Os-hopp för att hennes tänder är snea. Som tur var, samlade hennes tränare ihop pengar till en tandställning så att flickstackarn efter typ tio års träning trots allt fick åka. Indien tar sitt första Os guld någonsin, Os hjälten belönas med fria tågresor i hemlandet resten av sitt liv. Michael Phelps har så långa armar att han inte behöver böja ryggen när han ska knyta skorna.(försök själva). Veronica Wagner, "hade jag fått delta hade jag varit i final". Jajo, jag var den som va irriterad att hon inte fick en plats, men så du menar verkligen att det är så självklart? Ja i såfall, då förstår jag inte varför... men rikigt så lätt kanske det inte är??! Jag bokstavligen älskar unga framgångsrika atleter, o jag förvånas när vi skickar iväg Persson, 42, som är redo för sitt sjätte OS. Vad talar det för språk..? Jo självklart om man fortfarande ha den kvalitén, men det måste väl ändå finnas yngre talanger?

Jag tex!:) Inte just i den sporten, men i alla fall!


Aufwiedersehen gott folk!


/madollan


080808

Byttan (ovanligt, nää Ecce:) igår, -för alla er som inte vet, musiken är så grym o jag bara älskar att dansa loss, tack bella för härliga dancemoves;)
Martin, såå coolt att se er "breaka", vill med kunna!!! Klaras kommentar på det : Nää vad ska du kunna de till, det är bättre att äga på bugg å sånt där:)

Fräck datum idag ju, ja visst!:)
Jobbat hela dagen, bytte bort sista timmen för att jag skulle hinna ner o spela matchen. Till vilken nytta? Jo fick löpa i 90 minuter o fick göra mål, med vänstern (notera), men så mycket annat vatt det inte, förlust:(
Vi snackade pizza, dipp,stavar o bara sånt där gott som man tycker man är värd efter en att domaren totalt förstört en match, eller hur?!;)
Kom hem, ingen pizza men allt det annat, det va som dom hört min önskan, tackar.







(Det är typiskt, så typiskt... men det är väl bara att gilla läget... japp!:)


Hug /madollan


Nya sneakers!

Gjorde ett klipp när jag gick förbi fyndbordet på jobbet härromdagen, ett helt gäng svarta sneakrs precis utlagda och mitt bland dom ett par vita, tog dom direkt, kollade inte storleken, vad spelar det för roll när det är ett super fynd? nää;) lite lite små, men det är ju skin så dom töjer ju sig lite, det blir perfekta om ett tag, he he.
fick ju en liten pik om att det kanske faktiskt var dax för ett par nya, o ja, jag kan hålla med dig om det:)
Vita sneakers, så fräscht så -TN!! (för er som inte vet vad TN betyder, våga fråga, ha ha):)



 


- Michael Jackson - Billie Jean

RSS 2.0