Framtiden.

Fick en fråga:
Hur kommer din framtid att se ut?
Vad kommer du vara i framtiden,vad kommer du jobba med,vart kommer du bo och hur kommer ditt liv se ut....
-i framtiden...?!
Ja du...
TIll att börja med, vad är framtiden egentligen. Menar du imorgon,om en vecka,om ett halvår, eller menar du när jag är typ 30?
Menar du vad jag tror om framtiden eller vad jag vill med framtiden? Hur jag vill att min framtid ska se ut om jag fick bestämma allt (nästan)?
Shit vad invecklat det vatt...

imorgon: jag vakar upp och känner mig förhoppningsvis relativt frisk och pigg, går till jobbet- solen skiner på mig och dagen avslutas med att en söt knatte säger "weee" och vinkar hej då till mig.
om en vecka: har ätit en god och trevlig middag hos mor och far (som det var evigheter sen jag träffade), druckigt  lite vin, pratat om livet och sedan hoppat på bussen med töserna mina och ägnat kvällen på schlagergolvet.

När vi nu kom till om en månad/ ett halvår/ när jag är typ 30,blev det genast mycket svårare. Fast egentligen rätt lätt. Har ju ingen aning om exakt hur min framtid kommer se ut, men mål har jag- drömmar. Ska nog sluta fundera så mycket och istället ägna mig åt drömmar och sen se hur det blir, det är vell egentligen så livet skall vara... Oplanerat! Eller?


-Inredare-Karlavagnen-Mini Cooper-Australien-Poiki-Sticka-Fotboll-Thindra-Göteborg-Fåglar-Tjejvasan- Stridsbåt 90H-Melody Club-Damcykel-Polis-Resa-Fotostudio-StreetDance-Collie-Designer-Utlandstjänst-Carpe Diem-Inlines-Page-Corona-Vår-Farmor&Farfar-Rugby-Lägenhet-Fest-Kustbevakare-Sommartorp-Surfa-Canon EOS-Idrottslärare-Butik-Motorcykelkörkort-Promenader-Hawaii-Vattenskidor-Roadtripp-Grilla-Vyssa-

RSS 2.0